Uitreiking Co Verhoogprijs 2013

groep2013Vrijdag 6 december werd in de Burgerzaal van het Stadhuis voor de 21e keer de prijs voor de Leidse vrijwilliger(s) van het jaar bekend gemaakt. Wethouder Roos van Gelderen reikte de Co Verhoogprijs 2013 uit aan de vrijwilligers van het Internetcafé Stevenshof en Mors (Stichting Radius), die senioren helpen bij al hun vragen over computers, mobiele telefoons en tablets. Paul Hartevelt nam de prijs namens de vrijwilligers in ontvangst.

De avond begon met de presentatie (in willekeurige volgorde) door de juryleden van de zeven genomineerden voor de Co Verhoogprijs 2013 en de twee genomineerden voor de Aanmoedigingsprijs 2013:

  1. Mirjam Zijderveld ( StichtingPresent) door Marleen de Kluizenaar
  2. vrijwilligers van de Boekenzolder door Frank van Rooij
  3. Hans de Koomen (SP Hulpdienst) door Hanneke de Winter
  4. Hadie v/d Krogt (buurtc.Morschwijck) door Jan Bokma de Boer
  5. Jos Huisman-Vermaas (de Regenboog) door Frances Verhaar
  6. Leonore Braggaar (Jeugdschaakver. OEW) door Marjolein Hettinga
  7. vrijwilligers (kassadienst de Zijl/LGB) door John van Haasteren
  8. vrijwilligers Internetcafe Stevenshof & Mors (St. Radius) door Anneke v/d Boogaart
  9. familie Slegtenhorst (Marathon Leiden) door Barbara Pouw

De 1e prijs in de Categorie Maatschappelijk/Sociaal was voor: Mevr. Jos Huisman-Vermaas (Kerkelijk Centrum de Regenboog en het Regenboogkoor). Zij kreeg haar prijs uitgereikt door de heer Noorlander van Ons Doel.

De 1e prijs in de Categorie Cultuur/Educatie/ Natuur en Milieu ging naar: Internet Café Stevenshof en Mors (Stichting Radius); naar Paul Hartevelt en de andere vrijwilligers. De prijs werd uitgereikt door mevr. Van den Berg van De Sleutels

De 1e prijs in de Categorie Sport/Recreatie was voor: Zwemvereniging De Zijl LGB/kassadienst/de heer Wim van Belkum, de heer Jan Kerkvliet en de heer Wim Bouwmeester. Zij ontvingen de prijs uit handen van Ronald Laman van Portaal

Winnaar van de Co Verhoogprijs 2013

De Winnaar van de Co Verhoogprijs 2013 werd uit bovengenoemde winnaars gekozen en viel dit jaar in de Categorie Cultuur/Educatie/Natuur en Milieu. Het werd dus: Internet Cafe Stevenshof en Mors (Stichting Radius), Paul Hartevelt en de andere vrijwilligers

Winnaar van de Aanmoedigingsprijs 2013

De winnaar van de Aanmoedigingsprijs 2013 is: Mirjam Zijderveld (Stichting Present) De Crystal Award werd door Paula Verstelle van I-Doe uitgereikt aan Mirjam Zijderveld. Van de start in 2008 is zij betrokken geweest bij Present, een stichting die tot doel heeft: “Een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden”. Mirjam is een actief projectleider. Momenteel begeleidt ze een nieuw project van Present: gezinnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.