Leidse Vrijwilligersprijs zoekt nieuwe juryleden

Twee juryleden van de Leidse Vrijwilligersprijs treden dit jaar af en daarom is de jury op zoek naar opvolging. De juryleden kiezen de prijswinnaars, maar organiseren ook de jaarlijkse prijsuitreiking in december (op of rond 7 december, de Dag van de Vrijwilliger). We vergaderen ongeveer zeven keer per jaar, altijd ’s avonds (meestal op donderdag).

Wij zoeken kandidaten met:

  • affiniteit met vrijwilligerswerk
  • een groot netwerk
  • ervaring/contacten in de sport, culturele sector, welzijnswerk, zorg, kerkenwerk of jongerenorganisaties
  • binding met de stad Leiden
  • tijd

Lijkt het je leuk om plaats te nemen in de jury van de Leidse Vrijwilligersprijs? Stuur dan een mail met je ervaring en motivatie naar leidsevrijwilligersprijs@gmail.com. Voor meer informatie kan je bellen naar voorzitter Hanneke de Winter via 06-33583451.